2024-03-27

The Legal 500

Vi är glada och stolta över att få berätta att NORMAs fastighetsgrupp har blivit rankad inom Real Estate av det internationella rankningsinstitutet The Legal 500. Dessutom har NORMA blivit erkänd som ”Firm to Watch” inom Commercial, Corporate and M&A. Extra stolta är vi över att vår egen Jonas Öjelid för första gången benämns som ”Key Lawyer” inom Real Estate!

Stort grattis även till Annika Freij som omnämnts och Kristina Andersson och Anders Wennergren som uppmärksammats som betydande rådgivare inom affärsområdet.

 

Rankningen baseras på en rad kriterier, men enkelt uttryckt lyfts de team och byråer fram som tillhandahåller den absolut bästa och mest moderna rådgivningen inom affärsjuridiken. Resultatet baseras på feedback direkt från klienterna samt intervjuer med ledande advokater och ett team av forskare som har stor erfarenhet av den juridiska marknaden.

 

Tack till alla otroliga medarbetare på NORMA som varje dag ser till att vi har de absolut bästa förutsättningarna till den här typen av erkännanden!

 

Vi vill även passa på att rikta ett stort och varmt tack till våra fantastiska klienter vars hedrande utlåtanden varit ovärderliga för att uppnå detta resultat!