Vår expertis

Som ett kollektiv av specialiserade affärspartners ger vi högkvalitativ juridisk rådgivning med våra uppdragsgivares kommersiella intressen i främsta rummet.

Corporate commercial

Vi hanterar ett brett spektrum av legala och kommersiella frågor som kan uppstå under alla skeenden av ett företags liv. NORMA vill hjälpa sina uppdragsgivare att göra bättre affärer.

Läs mer

Fastighet

Oavsett om det rör hyresfrågor, fastighetstransaktioner, exploateringsfrågor eller annan fastighetsrelaterad juridik kan vi på NORMA bistå med trygg och kompetent juridisk rådgivning.

Läs mer

Rekonstruktion och konkurs

Oavsett om du är ägare, investerare, långivare, säljare eller köpare av företag, hjälper våra erfarna medarbetare dig med råd och bedömningar kopplade till exempelvis konkurser och rekonstruktioner.

Läs mer

Tvister

Vi har lång erfarenhet av kommersiella tvister och analyserar noga alla möjligheter och risker för att kunna lämna råd om strategi för bästa möjliga utfall.

Läs mer

Offentliga affärer

Kommersiella och legala frågor är något som kan uppstå vid affärer när det privata och allmänna möts. Vi på NORMA har bred expertis inom detta område och djupgående kunskap inom offentliga processer och regelverk.

Läs mer