Karriär

Våra olikheter är också vår styrka. NORMA är ett kollektiv av affärspartners med ett driv och en vilja att nå framgång tillsammans.

Vårt kollektiv

Våra olikheter är också vår styrka. NORMA är ett kollektiv av affärspartners med ett driv och en vilja att nå framgång tillsammans. Att vara medarbetare på NORMA ska alltid komma med en trygghet i att man ställer upp för varandra.

Vi vill ständigt utmana gamla sanningar och strukturer, och våra medarbetare är vår främsta inspiration till hur vi utformar vår arbetsplats. Vi vet att vi är i ständig rörelse och konstant behöver förbättras för att attrahera de bästa juristerna. Allt med målet att erbjuda den bästa och modernaste affärsjuridiska rådgivningen.

Som medarbetare på NORMA är du intresserad av näringslivsfrågor och vill arbeta med juridisk rådgivning ofta kopplad till komplexa utmaningar. Framförallt vill du hitta lösningar och är i grunden intresserad av att skapa framgång för dina uppdragsgivare. Att du trivs med att arbeta i team – med såväl kollegor som klient – är en självklarhet. Varmt välkommen med din ansökan till NORMA.

Lediga tjänster Connect