2023-09-27

Advokatquiz 2023

I år är det 10-årsjubileum för vårt härliga advokatquiz!

Förra året var det Delphi som tog hem segern och den åtråvärda vandringspokalen – vilken byrå blir det i år?

Quizet går av stapeln den 26 oktober på Auktionsverket Kulturarena. Anmälan sker senast den 6 oktober till anne.jernkner@normalaw.se. Ange namn på deltagare och byrå, samt eventuella allergier eller specialkost.

 

Priset per deltagare är 570kr ex. mervärdesskatt. I priset ingår tvårättersmiddag, två glas öl eller vin samt kaffe eller te. Notera att anmälan är bindande och att betalning liksom tidigare sker i förskott mot faktura.

 

Ett lag består av max fyra deltagare. Det är tillåtet att anmäla flera lag från ett kontor eller att slå sig ihop över kontorsgränserna för att toppa ett lag. Samtliga anställda vid advokatkontor är välkomna och medlemskap i samfundet är trots tillställningens namn naturligtvis inte en förutsättning. Elektroniska hjälpmedel och annat fusk är strikt förbjudet och quizmaster Per-Martin Hedin är som alltid enväldig domare.

 

För att undvika hätska debatter och blodvite kommer inga juridiska kunskaper att prövas.

 

Må starkaste lag vinna!