LEGAL 500

Vi är verkligen glada och stolta över att få berätta att NORMAs fastighetsgrupp har blivit rankad inom Real Estate av det internationella rankningsinstitutet The Legal 500. Dessutom har NORMA blivit erkänd som ”Firm to Watch” inom Commercial, Corporate and M&A samt Dispute Resolution.

Stort grattis till Kristina Andersson och Anders Wennergren som uppmärksammats som betydande rådgivare inom affärsområdet och tack till alla otroliga medarbetare på NORMA som varje dag ser till att vi har de absolut bästa förutsättningarna till den här typen av erkännanden!

 

Vi vill även passa på att rikta ett stort och varmt tack till våra fantastiska klienter vars hedrande utlåtanden varit ovärderliga för att uppnå detta resultat!

Ansvariga jurister
Kristina Andersson
Partner | Advokat
Anders Wennergren
Partner | Advokat