Advokatquiz 2022

NORMA Advokater utmanar för nionde gången alla advokatbyråer i Göteborg med omnejd till advokatquiz! Vi tvingades ta uppehåll under pandemin men nu är vi tillbaka och kampen om den åtråvärda vandringspokalen kan börja. Pokalen innehas sedan våren 2020 av det årets segrare, Advokatfirman Vinge.

Quizen går av stapeln den 13 oktober, sista anmälningsdag är 23 september. Samtliga anställda vid advokatkontor är välkomna och medlemskap i samfundet är trots tillställningens namn naturligtvis inte en förutsättning. Elektroniska hjälpmedel och annat fusk är strikt förbjudet och quizmaster Per-Martin Hedin är som alltid enväldig domare. För att undvika hätska debatter och blodvite kommer inga juridiska kunskaper att prövas.

Ansvariga jurister
Erik Karlsson
Partner | Advokat
Lovisa Almhagen
Paralegal