VÄLKOMMEN TILL UPPHANDLINGSQUIZ!

NORMA Advokaters affärsområde Offentliga affärer bjuder in till ett spännande och roligt event.

Inom Offentliga affärer är vi särskilt inriktade på offentlig upphandling och hjälper bl.a. företag genom hela upp-handlingsprocessen; allt ifrån strategisk rådgivning vid anbudsgivning till överprövningsprocesser.

Under årets början har det genom lag och praxis kommit flera viktiga nyheter som kan påverka företag som lämnar anbud i upphandlingar. För att dela med oss av dessa nyheter – och ge andra tips till företag som deltar eller överväger att delta i upphandlingar – vill vi bjuda in till ett utbildningstillfälle.

Utbildningen kommer att vara fullmatad med information, men eftersom vi också vill ha en så trevlig kväll som möjligt till-sammans med er företagare är formatet något annorlunda och förhoppningsvis lite trevligare – det tycker i alla fall vi.

 

Frågor & Svar

Var: NORMA Advokater, Parkgatan 49, Göteborg

När: 26 april, kl. 17.30 (dryck och tilltugg från kl. 17.00)

Ämne: råd och tips om hur man som leverantör bör agera när man deltar i upphandlingar, både ur affärsmässigt och juridiskt perspektiv. Vi kommer särskilt fokusera på de förändringar som skett nyligen

Vem: inga förkunskaper krävs. Informationen passar både den som är van att lämna anbud i upphandlingar och den som funderar på att börja

Hur: anmäl ett lag eller individuellt (så skapar vi lag)

Pris till vinnande lag: naturligtvis

Anmälan: goteborg@normalaw.se senast den 19 april

Välkomna! 

Ansvariga jurister
Johan Rappmann
Advokat
Linus Nilsson
Advokat