NORMA har biträtt LW Fastigheter för hyresavtal och genomförandeavtal av hotell

NORMA Advokater har genom advokaterna Johan Rappmann och Jonas Öjelid biträtt LW Fastigheter med framtagande och förhandlingar av hyresavtal och så kallade genomförandeavtal med en attraktiv hotelloperatör. Genomförandeavtalet reglerar bl.a. fastighetsägarens och hotelloperatörens olika roller, rättigheter och skyldigheter i projektet för uppförande och iordningsställande av hotellokalerna för tiden fram till inflyttning.

LW Fastigheter AB kommer att på Universitetskajen i Kalmar skapa en ny spännande destination och mötesplats. På fastigheten Jungmannen 8 låtar fastighetsägaren uppföra byggnad i elva våningar med total bruttoarea om ca 20 000 kvm, varav hälften för hotell och hälften för kontor och utbildningslokaler. Byggnaden blir belägen vid vattnet, granne med Linnéuniversitet och gästhamnen.

 

Hotellet kommer att bli ett fullservicehotell med drygt 200 rum med restaurang, konferensanläggning, gym, relaxavdelning med utomhuspool och inte minst skybar på 11:e våningen med panoramautsikt över Kalmarsund. 

 

Illustration: LW Fastigheter/Krook&Tjäder

Ansvariga jurister
Johan Rappmann
Advokat
Jonas Öjelid
Partner | Advokat