NORMA & Facility Management

Facility Management Workshop

Välkommen till hybrid workshopsserie i offentlig upphandling inom facility management!

NORMA Advokater är partner i branschorganisationen IFMA Sverige (International Facility Management Association).

 

Facility management är en omfattande bransch som syftar till att få fastigheter, byggnader, lokaler, inredning och övriga kringtjänster att maximalt stödja kärnverksamheten hos en organisation och att samordna och stödja organisationens samtliga stödfunktioner och processer m.m.

 

Inom det offentliga finns många köpare av FM-tjänster och varor.

 

Tillsammans med IFMA Sverige kommer NORMA Advokater att genomföra en workshop om offentlig upphandling i fyra delar. Workshopen lämpar sig perfekt för FM-leverantörer som lämnar anbud eller är intresserade av att lämna anbud i offentliga upphandlingar. Workshopen passar också fastighetsägare som vill lämna anbud när offentliga organisationer upphandlar lokaler.

 

Workshopen leds av advokaterna Johan Rappmann och Linus Nilsson som under workshopen kommer gp igenom juridik och upphandlingsdokument, liksom ge praktiska tips. Workshopen kommer att bestå av både föredrag och interaktiva moment.

 

För mer om kostnad, tider och annan information, klicka här.

 

Anmälan kan göras antingen direkt till NORMA Advokater via mejl (angelica.rydberg@normalaw.se) eller till IFMA Sverige enligt inbjudan här: Facility Management Workshop

Ansvariga jurister
Johan Rappmann
Advokat
Linus Nilsson
Advokat