NORMA & Facility Management

Välkommen till workshopsserie i offentlig upphandling inom facility management!

NORMA Advokater är partner i branschorganisationen IFMA Sverige (International Facility Management Association). Facility management är en omfattande bransch som syftar till att få fastigheter, byggnader, lokaler, inredning och övriga kringtjänster att maximalt stödja kärnverksamheten hos en organisation och att samordna och stödja organisationens samtliga stödfunktioner och processer m.m.

 

Inom det offentliga finns många köpare av FM-tjänster och varor.

 

Tillsammans med IFMA Sverige kommer NORMA Advokater att genomföra en workshop om offentlig upphandling i fyra delar. Workshopen lämpar sig perfekt för FM-leverantörer som lämnar anbud eller är intresserade av att lämna anbud i offentliga upphandlingar. Workshopen passar också fastighetsägare som vill lämna anbud när offentliga organisationer upphandlar lokaler.

 

Workshopen leds av advokaterna Johan Rappmann och Linus Nilsson. Under workshopen kommer juridik och upphandlings-dokument att gås igenom, liksom praktiska tips. Workshopen kommer att bestå av både föredrag och interaktiva moment.

 

För mer kostnad, tider och annan information om workshopen, se särskild inbjudan som ni finner här. Vi erbjuder också digital närvaro.

 

Anmälan kan göras antingen direkt till NORMA Advokater via mejl (angelica.rydberg@normalaw.se) eller till IFMA Sverige enligt inbjudan här.

Ansvariga jurister
Johan Rappmann
Advokat
Linus Nilsson
Advokat